Síguenos F Y T I T R
Hípica /// Hipòdrom municipal de Maó

Brillant victòria de Tot Chill

Triomf destacat del cavall de les quadres Nesto, el dia en què també guanya Alas Blancas en poltres de dos anys

Tot Chill. Conducido por Kike Parpal, ganó la quinta carrera - T.C.

| Maó |

La primera carrera de la nova jornada del Hipòdrom de Máo el passat dissabte era pels poltres de dos anys. Alas Blancas agafava la primera posició des de l'inici i es feia amb una victòria còmoda, la seva primera. Aranit també completava un excel·lent recorregut i acabava segona i As del Norte, després d'una desmuntada, acabava tercer.

Físic d'Ogenia tornà a demostrar que està en un gran moment de forma. El cavall menat per Joan Orfila rematà amb força per fer-se amb la victòria en la segona del capvespre. Lulu de Font, que havia dominat la carrera, era segona i Uchandon tercer.
En la tercera cursa, T Acuerdas, de la mà de Loida Garcia, no donava opcions als seus rivals. Sempre en la primera posició, imposà un ritme alt per fer-se amb una brillant victòria. El seguien per darrere Togenia Chill GM i June First respectivament.

En la quarta prova, Testa Rossa SB donava el doblet del capvespre a Joan Orfila, fent servir la mateixa tàctica que en la segona cursa. Un remat fort i contundent li donà la victòria. Tifany Llinaritx, que havia controlat la cursa era segona, i el veterà Ideal de Crepon completava el trio.

Cursa molt estirada la cinquena del capvespre. Globetrotter agafava el cap de la cursa, però a falta de mil metres Tot Chill i Hispano Gowan es destacaren, fins a falta de 500 metres que Tot Chill prenia avantatge guanyant de manera espectacular. Vic Mist era segon amb Hispano Gowan, tercer.

Per a tancar la jornada, tocava la estel·lar, Les dues egües de la quadra Santonja es feren amb les dues primeres posicions. Untada SB guanya la cursa i Ombra di Monmes acaba segona. Mexhammer Marino fou tercer.

La pròxima jornada esta marcada pel primer memorial en record de Vicent Mata Carreras. Distancia general, 2600 metres.

Lo más visto