Síguenos F Y T I T R

Imatges guanyadores i finalistes del nostre II Concurs Fotogràfic Escolar de Carnaval

Procedents d’onze centres educatius diferents, en aquesta segona edició de la convocatòria hem rebut 123 fotografies. El CC Nostra Senyora de la Consolació, el CP Fornells i el CP Mare de Déu del Toro de Ciutadella són les escoles guanyadores. El premi, una càmera fotogràfica digital

Jurat del concurs. Pere Melis, Rosa Carreras i Javier Coll, reunits dilluns a les instal·lacions d’Editorial Menorca, a Maó

| Maó |

Durant la darrera setmana hem anat rebent a través de xoc@menorca.info desenes i desenes d'imatges d'infants disfressats per participar a la segona edició del nostre Concurs Fotogràfic Escolar de Carnaval.

És la manera que tenim a "Xoc" de reconèixer la creativitat i l'esforç que fan els centres educatius de Menorca per celebrar aquesta festa tan plena d'alegria i de color.

El jurat, format per Pere Melis, redactor en cap, Rosa Carreras, coordinadora del suplement escolar, i Javier Coll, fotògraf, es va reunir dilluns passat a les instal·lacions d'Editorial Menorca, arribant a un acord després de valorar totes i cadascuna de les imatges participants.

Així, els tres premis, s'atorguen al CC Nostra Senyora de la Consolació, al CP Fornells i al CP Mare de Déu del Toro de Ciutadella, fotografies totes tres, que destaquen per l'expressivitat, la composició, l'originalitat i el tractament del color.

El concurs compta amb la col·laboració de Comercial Mervi, que cedeix tres càmeres fotogràfiques digitals Sony Cyber-Shot DSC-W510, de 12,1 megapíxels i zoom òptic de 4x amb gran angular de 26 mm. Un model de càmera amb alta sensibilitat ISO 3200 i que permet, entre moltes altres coses, gravar pel·lícules.

Enhorabona a les escoles guanyadores i moltes gràcies a totes les participants. Aquí trobareu les fotogaleries delsguanyadors i finalistesi detots els participants.

Lo más visto