Síguenos F Y T I T R

La tempesta descarrega en música

El meteoròleg Alfred Rodríguez Picó i la clavecinista menorquina Isabel Fèlix han ideat «Phenomena clave», una producció de 12 peces musicals que presenten 12 fenòmens meteorològics

Divertit frame del vídeo de presentació de «Phenomena clave», ideat per la productora Addavia | Addavia

Que el públic es prepari per nevades, fred, calor, pedregades, huracans, tornados i boires que arribaran en format musical i visual. Aquesta és la novedosa proposta del meteoròleg Alfred Rodríguez Picó i la clavecinista menorquina Isabel Fèlix Riera que han recollit 12 peces musicals per representar 12 fenòmens meteorològics. L'espectacle musical es titula «Phenomena clave» i incorpora un muntatge visual amb la projecció d'imatges per reforçar les sensacions que ens transmet la natura a través de la meteorologia.

Els autors són els protagonistes del vídeo de presentació de l'espectacle, amb ideació i producció àudiovisual d'Addavia, que està revolucionant les xarxes socials per l'originalitat que representa la simbiosi entre la música per a clavicèmbal i la meteorologia per oferir una vertadera tempesta musical.


Diversió sensorial

L'objectiu del projecte és apropar la música clàssica al públic d'una forma divertida i original, especialment la música barroca interpretada amb el clavicèmbal. «No ens fem responsables dels refredats que puguin sorgir», expliquen els autors amb humor. I és que Alfred Rodríguez Picó i Isabel Fèlix s'han aliat per impregnar l'espectador de sensacions, des de la calma i la tranquil·litat d'un dia assolellat a la violència d'una tempesta. «La intenció és aproximar-nos a la natura i els seus diversos i variats fenòmens meteorològics i alhora divulgar peces per a clavicèmbal de compositors del segle XVII al XX». Composicions de Purcell, Scarlatti, Händel, Haydn o Couperin «meravelloses, plenes de pau, energia, fins i tot violència i sentit de l'humor...amb sorpreses incloses», afegeixen. Tant de bò «Phenomena clave», un espectacle que començarà a sonar a Catalunya, pugui sonar també a Menorca!

Lo más visto