Síguenos F Y T I T R

Surt a la venda ‘F(a)usta’, el nou disc de Cris Juanico

Per aquest disc coeditat per Aumón i RGB Suports, la veu de Juanico s’acompanya del so de violins, viola, violoncel, contrabaix i guitarra

Portada de "Com un infant"

|

Ja és a la venda el nou disc de Cris Juanico, «F(a)usta», un treball que es pot trobar a les botigues i també en format digital a les principals plataformes on line.

«F(a)usta» és la suma de dos mots, sort i fusta, que s'uneixen per donar nom a un nou disc carregat de significat, i en què fusta, corda i veu esdevenen els tres colors d'aquesta nova proposta del cantant ciutadellenc, qui presenta deu cançons traçades amb una sonoritat contemporània per descriure paisatges, reflexions i emocions.

Per aquest disc coeditat per Aumón i RGB Suports, la veu de Juanico s'acompanya del so de violins, viola, violoncel, contrabaix i guitarra, proporcionant una proposta nova, diferent, càlida i rica en textures.

El treball inclou una versió de «Tot esperant Ulisses», d'Ovidi Montllor, i en format digital hi ha una versió de «Viatge a Ítaca, part I», de Lluís Llach, en forma de bonus track. La gira de presentació del disc començarà el 17 d'abril al Festival Strenes, al Teatre Municipal de Girona.

Lo más visto