Síguenos F Y T I T R

‘Carpe diem’, recordant a Pepe Torrent

Els amics del jove artista, mort inesperadament fa unes setmanes al Perú, han preparat per al 7 de desembre un gran concert

Pepe Torrent, en una imagen de archivo | Archivo

|

Música, pintura, dansa, poesia, fotografia i audiovisuals aniran de la mà en el gran concert que els amics de Pepe Torrent Vivó estan preparant per dia 7 de desembre a Ciutadella, en el que serà l'homenatge més sentit del món de l'art a un dels seus, desaparegut de forma inesperada fa unes setmanes, durant un viatge al Perú.

La idea d'organitzar un esdeveniment per retre homenatge a Pepe Torrent es va plantejar poc després de conèixer la mala notícia i des de llavors han treballat per fer realitat un concert en el qual s'aplegui un gran nombre d'artistes, sigui quina sigui la disciplina que practiquin.

És així que, dia 7, al teatre del Casino 17 de Gener s'hi reuniran artistes i grups com Bep Marquès, Toni Tomàs, Esperança Rotger, Aura Iris, Josep Mercadal, Pau Faner, Toni Fuster, Geliah, Guiem Soldevila, Dani's Band, Leonmanso, Cris Juanico, Shanti & Friends, Moix, Pèl de Gall, The Bankers, Dos Glops, Ivan Khanet, Josep Bagur o Benjamín Riquelme, a més de diferents amics.

Igualment, també hi haurà un grup de pintors, col·legues, que durant les actuacions aniran creant un gran quadre de 3 per 1,6 metres, que s'entregarà a la família de Torrent Vivó. Així, s'espera que hi col·laborin artistes com Marc Jesús, Tòfol Pons o Joan Barceló.

Una festa

Tot i que és un homenatge pòstum, Ivan Khanet apuntava ahir que «la intenció és que sigui un esdeveniment de record però amb moments divertits».

Està previst que l'acte, que durà per títol «Carpe diem», comenci a les 18 hores amb uns petits parlaments, i que seguidament pugin a l'escenari els pintors que aniran donant forma al quadre. Mentrestant, els músics aniran succeint-se, oferint entre tots, unes vuit o nou hores de música, fins a la matinada.

A més, també s'ha previst la projecció d'un muntatge audiovisual, amb moments divertits protagonitzats pel mateix Pepe Torrent i el seu entorn.

L'entrada al concert serà gratuïta i s'ha creat un got reutilitzable especial, il·lustrat amb un disseny del pintor i que es podrà adquirir a la sala durant l'esdeveniment. Els doblers que es recaptin per aquesta via serviran per fer front a les despeses de l'acte d'homenatge i, en cas que hi hagués un romanent, es lliuraria a la família de l'artista perquè ho pugui destinar a la causa que creguin oportuna.

Lo más visto