Síguenos F Y T I T R

L’Ateneu convoca una nova edició del Saló de Primavera

L’entitat maonesa i la família de Guillermo de Olives Pons col·laboren un cop més en l’organització del certamen, dotat amb la Medalla d’Or, que són 5.000 €

María Dolores Olivares i la presidenta de l’Ateneu a la presentació del Premi Guillermo de Olives | Gemma Andreu

|

L'Ateneu de Maó i la família De Olives Olivares col·laboren una vegada més en l'organització del Saló de Primavera Premi de Pintura Guillermo de Olives Pons, el certamen biennal que arriba ja a l'edició nombre quaranta-dos, amb l'objectiu de promoure l'activitat artística.

Les bases del concurs es van donar a conèixer aquest diemecres capvespre a la seu de l'Ateneu. Unes bases que presenten algunes novetats, com ara que les obres s'han de presentar sense emmarcar, però mantenen l'esperit i també la dotació econòmica de 5.000 euros per a un únic guanyador de la Medalla d'Or.

El premi «és una satisfacció per a tots noltros, per ajudar d'una manera efectiva perquè es coneguin els nostres pintors, els novells i els coneguts», afirmava la vídua de Guillermo de Olives Pons, María Dolores Olivares. I ho fa la família aportant l'import del premi en memòria de qui fou president de l'Ateneu durant 16 anys, «perquè sigui recordat per la seva labor social i artística».

Lo más visto