Síguenos F Y T I T R

Simón Orfila i Arrels de Menorca actuaran a Alaior

El concert es fará al poliesportiu el pròxim 9 de juny

El trio i el cantant ja havien actuat junts l’estiu de 2016 al Teatre Principal de Maó

|

El baix-baríton Simón Orfila i el trio Arrels de Menorca s'uneixen per oferir un concert el pròxim 9 de juny, a les 21 hores, al Poliesportiu Municipal d'Alaior

Aquesta iniciativa unirà una de les veus internacionals destacades del món operístic amb el grup d'havaneres més conegut, actual i de qualitat del moment, amb la col·laboració del contrabaixista Josep Mercadal. Serà un concert molt variat, de temes menorquins, amb havaneres i boleros.

Les entrades ja es posaran a la venda a partir de demà, divendres, a les 18:30 hores, al Poliesportiu Josep Miquel Guàrdia, just després de la presentació del concert i de la conferència sobre turisme operístic que oferirà Simón Orfila, primer esdeveniment de la Fira Pro Turisme de Menorca 2018. Les localitats també es podran adquirir els dies 4, 11, 18 i 25 de maig a l'Ajuntament d'Alaior d'11 a 12 hores i igualment online a partir del 4 de maig.

Orfila i el trio Arrels de Menorca, format per Benito Cacho, Francisco José Carreras i Amador Simonet ja van actuar junts l'estiu de 2016 al Teatre Principal de Maó, en un concert que va ser un gran èxit tant de públic com per l'alta qualitat musical.

Lo más visto