Síguenos F Y T I T R

Nova edició a Maó del programa ‘La cultura als barris’

La iniciativa es desenvolupa durant cinc jornades del 24 de novembre al 15 de desembre

Maite Olives, Héctor Pons, Mina Moll i Paco Hontecillas

|

El primer tinent d’Alcaldia de Cultura, Héctor Pons, i la regidora de Fires i Mercats, Mina Moll, van presentar aquest dimecres una nova edició del programa «La cultura als barris», una iniciativa que s’ha consolidat els darrers anys, i que pretén descentralitzar les activitats culturals a través de la col·laboració amb les associacions de vesins.

L’acte va comptar amb la participació de Maite Olives i Paco Hontecillas, representants de l’Associació de Veïns de Dalt Sant Joan.

Héctor Pons recordà que aquest programa s’ha posat en marxa durant aquest mandat, i explicà que l’objectiu és que les «activitats culturals no quedin únicament subscrites en aquells espais tradicionals o habituals, i que no quedin tampoc concentrades en el centre de la ciutat».

Programa

El programa es desenvolupa durant cinc jornades del 24 de novembre al 15 de desembre a Sant Climent, Llucmaçanes i als locals de les associacions de veïns de Dalt Sant Joan, Molí des Pla, Camí de ses Vinyes, Tanques del Carme, Andrea Doria i Camí d’en Barrotes. Inclou cursets de primers auxilis, tallers decoratius i de manualitats, concerts, tallers, glosat i un taller gastronòmic.

Lo más visto