Síguenos F Y T I T R

L’essència de Menorca a ritme de rumba amb ‘Sa dona blava’ de Pep Gener

És el tema escollit pel músic ciutadellenc per refrescar musicalment el pròxim estiu

Inspirada i dedicada a totes les dones blaves que ha pintat en Marc Jesús. Són petits grans plaers de Menorca. | Youtube: Pep Gener

|

«Sa dona blava» és el tema que ha escollit Pep Gener per refrescar musicalment el pròxim estiu. I ho fa amb un videoclip que expressa tot allò que és Menorca per al cantautor.

En aquesta cançó, el músic ciutadellenc s’inspira amb «tots aquells moments que m’ofereix l’Illa», combinat amb «la misticitat de les dones misterioses blaves de Marc Jesús». I és que, com diu Gener, el pintor «es defineix com un captador de moments màgics que capta en les seves pintures, amb molt color i desprenent alegria, pau i emocions». Són precisament aquests instants i aquest sentiment que sent per Menorca, els que el cantant  intenta traslladar a la seva música, per tal que sigui fresca, dinàmica i optant «per la rumba, ritmes ballables i alegres, com els seus quadres».

Quant a l’elecció d’aquesta cançó per fer el videoclip, diu l’artista que és perquè «l’estiu passat, en els concerts, vaig veure que era molt ben rebuda pel públic».

Menorca, un plató

Les imatges han estat enregistrades en diferents indrets de l’Illa, des de les platges de la Vall fins a Favàritx, i apareixen igualment imatges de les festes de Sant Joan, que obren l’estiu.

La gravació de la música ha anat a càrrec de José Miguel Allès i el vídeo és obra de Josep Flores, i segons Pep Gener, esdevé un «triangle», ja que «és una mescla d’allò que és per jo Menorca, les dones blaves i la música».

El cantautor, que ja té en agenda diverses actuacions per als pròxims mesos, continua treballant en més composicions. I és que la seva intenció és poder gravar un disc l’any que ve, el qual confia poder presentar arreu de Menorca, una vegada es vagin retirant les restriccions sanitàries  per la covid-19 i desitjant que no hagi conseqüències per la guerra a Ucraïna.

Lo más visto