Síguenos F Y T I T R
Festes de Gràcia 2022

La Balkan Paradise Orchestra actua al Claustre per les festes de Maó

Emmarcat dins el programa de les festes de Maó, el grup oferirà el concert estrella de la Mare de Déu de Gràcia el pròxim dissabte 3 de setembre

El grup al complet | Ajuntament de Maó

|

Emmarcat dins el programa d’actuacions musicals de les festes de Maó, el grup Balkan Paradise Orchestra oferirà el concert estrella de la Mare de Déu de Gràcia el pròxim dissabte 3 de setembre al Claustre del Carme.

Creada a Barcelona l’any 2015, l’agrupació presentarà el seu nou espectacle, que els seus propis integrants defineixen «com una fórmula única, irrepetible, un concert carregat de magnetisme, potència i resistència».

Amb la ciutat menorquina com a punt de partida del seu nou tour, la banda oferirà nous singles i sorpreses, a més dels clàssics que l’han portat a actuar als principals festivals de la Península.

Per a aquells que no les coneguin, el grup està format per onze dones instrumentistes de vent metall, vent fusta i percussió, les quals interpreten música de fanfàrria d’estil balcànic. Les seves actuacions destaquen per ser espectacles carregats d’energia, melodies populars i ritmes de tot el món.

Lo más visto