Síguenos F Y T I T R

El Dia del Llibre de Maó arriba amb una trentena d’activitats

El programa finalitza el 28 d’abril amb la cerimònia d’entrega dels Premis Mediterranis Albert Camus al Teatre Principal

El programa de Sant Jordi, presentat aquest dimecres

|

L’Ajuntament de Maó ha elaborat un complet programa cultural amb motiu de la Fira del Llibre, que inclou una trentena d’activitats, com conferències, teatre, concerts, presentacions de llibres, contacontes, tallers i venda de llibres, entre altres, que es celebraran entre l’11 i el 28 d’abril.

El cap de setmana del 22 i 23 d’abril concentra una gran majoria de les iniciatives culturals del programa, com és la celebració de la Fira del Llibre el dissabte de 10 a 21 hores i el diumenge de les 10 a les 20 hores al carrer Nou, s’Arravaleta i la plaça de la Constitució. Hi participaran les diferents llibreries, floristeries, entitats editores i la Biblioteca Pública de Maó.

El dissabte es presentarà a la Sala d’Audiències del Claustre del Carme el llibre «Sínia de la Plana. Un projecte de voluntariat per a la restauració del patrimoni etnològic de Maó», amb la participació del seu autor Marc Seguí, l’arader Pedro Pons i Toni Olives. Al mateix lloc, s’obrirà l’exposició «Cartografies submergides», d’Andrea Oyamburu i Dionisio Sánchez, i a l’Orfeó Maonès es representarà l’obra «Lokus», de Ponç Pons.

El diumenge, a més de la venda de llibres,    hi haurà dos contacontes a les places Constitució i reial, a més del concert «Fidelio», a càrrec de l’octet de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca al Teatre Principal de Maó.

Lo más visto