Síguenos F Y T I T R

La Quarantena artística acull vuitanta artistes al Llatzeret

Quarantine celebra des del dilluns la tercera edició de l’esdeveniment amb nombroses activitats fins al pròxim diumenge

Les instal·lacions del Llatzeret, al port de Maó, acullen les activitats que es fan amb la direcció de vuit artistes | Quarantine

| Maó |

Vuitanta artistes procedents de tot el món van iniciar el passat dilluns l’esdeveniment artístic, anomenat Interzone, organitzat per Quaratine i que es prolongarà fins al pròxim diumenge dia 20.

L’organització vol que el Llatzeret es converteix en un espai on la realitat i la ficció s'entrellacen, on les convencions socials i artístiques desapareixen. «Uns llimbs on l'exploració, el joc, el caos i la llibertat constitueixen els fonaments de Quarantine, convertint-se així en un purgatori per a artistes», assegura.

La setmana és conduïda per un grup de vuit mentors, primeres figures del camp de la figuració pictòrica. La presència d'aquests vuit artistes a Interzone es presenta com una oportunitat per conèixer-los i interactuar amb ells. Des de la personalitat única i lligada al món de la televisió de Gary Baseman, fins a la tècnica depurada del realisme de l'espanyol Eloy Morales, passant per l'experiència dels galeristes Ken Harman Hashimoto i Jennifer Rizzo. Els acompanyen els pintors figuratius Phil Hale, Henrik Uldalen, Edward Povey i Yuko Shimizu. Tots ells aporten una visió professional de la formació de l'artista, que aprofita els seus coneixements i aportacions. Als vuit mentors s’hi afegeixen artistes d’EUA, Canadà, Regne Unit, França, Finlàndia, Polònia, Àustria, Països Baixos, Mèxic i Colòmbia

Activitats

Un petit grup d’alumnes de segon de batxillerat de l’Escola d’Arts de Menorca ha estat convidat a participar dels tallers, mentre que el Museu Thalassa des Castell acollirà aquest divendres, a les 19.30 h, una xerrada amb l’artista Eloy Morales.

Lo más visto