Síguenos F Y T I T R

Conversa entre Joan Pons i Josep Maria Quintana amb motiu del Dia Mundial de l’Òpera

Joan Pons.

| Maó |

Amb motiu del Dia Mundial de l’Òpera i de l’efemèride que suposen els 195 anys del coliseu maonès, el Teatre Principal de Maó acull avui una conversa entre el baríton Joan Pons i Josep Maria Quintana, expresident de l’Associació Amics de s’Òpera de Maó. L’acte, amb entrada gratuïta, tindrà lloc a partir de les 19.30 hores i s’espera que duri unes dues hores.

La trobada és organitzada per l’Associació Amics de s’Òpera de Maó    i la Fundació Teatre Principal de Maó; que girarà al voltant de la vida personal i professional de qui, per a molta gent, és el millor baríton dramàtic del segle XX: els seus inicis, a Ciutadella i, més tard, a Barcelona; el salt als escenaris de tot el món; i el desenvolupament d’una carrera memorable.

La vetlada s’acompanyarà de la projecció de diversos enregistraments que han marcat els més de quaranta anys d’èxit professional de l’internacional baríton. El vestíbul del Teatre comptarà amb una exposició formada per fotografies de les actuacions més emblemàtiques de Joan Pons.

Lo más visto