Síguenos F Y T I T R

Gisela Ameller guanya el concurs Lletres i Mots

Aquest dissabte es tanca la Fira del Llibre en Català que s'ha celebrat a Maó

Un moment de la final del concurs Lletres i mots

| Maó |

La Fira del Llibre en Català, que avui tanca les portes a Maó, ha acollit la final del concurs Lletres i Mots, una competició entre estudiants que consisteix a lletrejar les paraules del diccionari. La guanyadora, en una de les edicions de més nivell que es recorden, ha estat Gisela Ameller, de l’IES Josep Miquel Guàrdia. La finalista ha estat Bàrbara González, de l’IES Joan Ramis.

La segona jornada de la fira també ha acollit la presentació del nou volum de contes de Clara Barceló, Monstres de ca nostra, i la publicació amb els textos guanyadors del Premi Francesc de Borja Moll 2024. L’escriptor Joan Pons també hi ha assistit per presentar el seu nou llibre de poesia, El diable crucificat.

Un moment de la presentació del llibre 'Monstres a ca nostra' de Clara Barceló

Els autors del llibre Menorca desapareguda (Ester Cladera, Laura Piris i Joan Pau Salort) i l’arquitecte Joan J. Gomila (Menorca, guia d’arquitectura) han estat protagonistes també al capvespre. A la Fira s’hi ha presentat el pòdcast L’illa dels oients de Ràdio Far, i ha actuat Maria Àngels Gornés amb els poemes musicats de Joan López Casasnovas.

Relacionado
Lo más visto