Síguenos F Y T I T R

Es Migjorn Gran i Alaior diuen adéu als cavalls

Els dos pobles han tancat les seves segones festes amb un darrer matí de bots

Sa Plaça des Migjorn es tornà omplir ahir en el segon jaleo de les festes de Sant Miquel | Josep Bagur Gomila

|

Es Migjorn Gran i Alaior van viure ahir la segona jornada de les festes de Sant Miquel i la Festa des Caixers, respectivament.

Els migjorners van començar el programa festiu a les 8.30 hores, amb una diana a càrrec  de la Banda de Cornetes i Tambors que precedia un berenar popular al Pla de l'Església. Era per agafar forces per encarar els actes que vindrien després, començant per la Missa de Caixers, a la parròquia de Sant Cristòfol i oficiada per mossèn Cristòfol Vidal, i seguit pel segon jaleo d'aquestes quinquennals festes de Sant Miquel. Va ser així com cavalls i cavallers van tornar a alçar-se, al ritme de les notes de la Banda de Música des Migjorn Gran. La celebració va acabar amb la beguda al local d'ACR i, ja el capvespre, amb jocs infantils i el nocturn ball amenitzat per l'Orquestra Huracán.

Per altra banda, a Alaior, la Banda de Cornetes i Tambors va fer la cercavila matinal, i a les 9.30 hores va començar el replec. Al voltant de les 11 els caixers van assistir a la Missa de Caixers, que donaria pas al segon jaleo. El vespre, el grup local Dit i Fet va actuar a la Plaça Constitució per tancar aquesta Festa des Caixers.

Lo más visto