Síguenos F Y T I T R
Dia de les Illes Balears

La diada activa l’agenda

La programació del Dia de Balears s’ha encetat el cap de setmana amb diversitat d’actes per engrescar els menorquins

El concert del Dia de Balears el protagonitzà la Banda de Ferreries amb l’estrena a Alaior de «Nura i el titans de la pedra» | David Arquimbau

|

Les festivitats sempre són bones i més si vénen acompanyades d'un intens programa d'activitats gratuïtes. La celebració del Dia de Balears s'ha encetat aquest cap de setmana i ha activat els menorquins, amb una agenda amb actes culturals i de lleure dirigits a tots els públics.

Destaca la programació cultural, especialment la musical, amb el concert central de la Banda de Ferreries que aquest dissabte estrenà «Nura i els titans de la pedra» a Alaior, i aquest diumenge migdia ho farà a la Sala Multifuncional de Ciutadella. El Museu és un dels epicentres dels actes de la diada balear, tot i que aquest dissabte es va haver de suspendre el maridatge entre música i gastronomia medieval a causa del mal temps que dificultà l'arribada del quartet Montis Lucani. També amb música l'Auditori de Ferreries concentrà el públic per escoltar el repertori de Leonmanso i el grup mallorquí revelació, Donallop. Un concert simultani a les quatre illes.


Portes obertes

Entre les activitats, va destacar la jornada de portes obertes a l'Hospital Mateu Orfila, amb tres visites guiades per a donar a conèixer al públic els serveis i prestacions del centre sanitari, inaugurat el 2007.

Lo más visto