Síguenos F Y T I T R

Alaior desitja tenir una banda de música

El Centre d'Estudis Locals llança la iniciativa, que és rebuda amb acceptació

Alaior. El Centre d’Estudis Locals de la població es planteja crear una Banda de Música pròpia - A.G.

| Alaior |

El Centre d'Estudis Locals, departament del Fòrum 3r. Mil·lenni, va convocar a una reunió el passat dia 4 a la Biblioteca Municipal als joves estudiants de música i músics en general de la localitat, per tal d'estudiar la possibilitat de crear una Banda de Música al nostre poble.

Aquesta reivindicació, van dir, va venir a compte d'haver recollit peticions de molts ciutadans que es plantegen que Alaior pugui tenir una banda pròpia com a altres pobles de la nostra Illa.

Tradició local
Es van presentar uns objectius entre els convocats (els menors d'edat acudiren, alguns d'ells acompanyats dels seus pares o mares) com és el de pujar el nivell cultural i musical del poble; donar oportunitats als instrumentistes de vent en una banda d'Alaior mateix; promoure que instrumentistes que ho hagin abandonat puguin retornar a la pràctica de la música; posar Alaior al mateix nivell de tots els pobles de Menorca en què quasi tots ja tenen banda de música; recuperar una tradició musical local en què sempre hi havia hagut una banda i en molts períodes, fins i tot, dues.

Entre tots es van comentar les possibilitats de poder formar aquest tipus d'agrupació musical resultant els comentaris molt favorables i presos amb molt d'interès per la majoria d'assistents, quedant que es convocaran altres reunions per anar perfilant el tema.

L'ocasió va servir per comentar temps anteriors i fins i tot algunes rivalitats que es produïren entre les antigues bandes de música del poble, resultant una reunió agradable i simpàtica, i una iniciativa que tots els assistents van ponderar.

Lo más visto