Síguenos F Y T I T R

Arriba l’hora del "Toc Flamenc" al Festival de Música d’Estiu

El Claustre del Seminari acull aquest vespre l’actuació de la formació de la ciutadellenca Esperança Rotger, que compta amb les veus de Chiqui de la Línea i Paula Domínguez i la bailaora Yolanda Cortés

Unió. Rotger ha aplegat un nombrós grup amb cantaors, bailaors i músics per retre un homenatge als millors flamencs de la història - JJ.MM.

| Ciutadella |

La jove pianista ciutadellenca Esperança Rotger arriba al Festival de Música d'Estiu de Joventuts Musicals amb el seu "Toc Flamenc", acompanyada per un grup format pels cantaors Chiqui de la Línea i Paula Domínguez, els guitarristes Manuel Castilla i Alberto Marín, el contrabaix Horacio Fumero, el percussionista Pablo Gómez i la bailaora Yolanda Cortés. Junts interpretaran temes com Vidalita, Guajira, Cantiñas, Bulerías o la Copla de Manolo Caracol "Carcelero", entre d'altres.

El 2006, Rotger, llicenciada superior de Piano i de Música de Cambra, va decidir ampliar la seva carrera de pianista clàssica i introduir-se en nous àmbits. Al Taller de Música de Barcelona i a l'Escola Superior de Música de Catalunya, la menorquina va interessar-se pel flamenc i el jazz, entrant en contacte amb personatges rellevants com els cantaors Chiqui de la Línea o Paula Domínguez, i els músics que l'acompanyen sobre l'escenari.

Junts representen un espectacle que vol ser un homenatge als millors músics flamencs, duent-lo fins a l'actualitat amb nous colors i timbres. I amb un piano que s'introdueix en el món flamenc, un camí experimental que comparteix amb tot el conjunt. A les 21.30 hores, al Claustre del Seminari.

Lo más visto