Síguenos F Y T I T R

El Pícnic Vega Jazz s'avança amb èxit al Festival Internacional

Un nombrós públic es va aplegar al palmerar de Cala en Blanes per gaudir de la música dels quatre conjunts que van participar en aquesta desena edició

Actuacions. La primera, del Mónica Sardà Quartet, va començar passades les 13.30 i la darrera, del Blue Jays, va tancar la trobada el fosquet - Paco Sturla

| Ciutadella |

El Pícnic Vega Jazz va tenir lloc ahir al palmerar de Cala en Blanes, un esdeveniment que cada any aplega un milenar de persones i que en aquesta ocasió va repetir èxit. La desena edició va comptar amb la participació de quatre conjunts locals. Obria el festival el Mónica Sardà Quartet, grup que fa jazz i bossa i que està format per la cantant que dóna nom a la formació, Terry Cox (bateria), Lluís Gener (contrabaix) i Pere Arguimbau (guitarra). La seva actuació va començar una mica més tard de les 13.30 hores, l'hora prevista d'inici.

Després va pujar a l'escenari l'Ícar Toset Trio (jazz), integrat pel guitarrista Ícar Toset, el contrabaix, Pablo Millán, el bateria, Alon Çelnik, i Carla Cruells a la veu. Ja a mitjan capvespre va ser el torn del Jazz Do It, un grup format per Sergi Martín (guitarra), Shanti Gordi (piano i veu), Nito Llorens (contrabaix) i David Marquès (bateria) que va delectar amb els seus temes de jazz.

En darrer lloc va pujar a l'escenari un conjunt que aposta pel rock i el blues, el Blue Jays, de Pedro Sánchez (veu i guitarra), Martí Genestar (guitarra), Toni Genestar (bateria) i Toni Olmedo (baix). Entre tots van oferir una agradable jornada musical a un públic entregat.

Lo más visto