Síguenos F Y T I T R

La Volta a Menorca BTT s’acomiada fins el 2014

La vuitena edició de la cursa es va tancar amb una alegre festa de cloenda

Festa. La vuitena Volta BTT es tancà amb una trobada on es lliuraren els obsequis als participants - btt

| Ciutadella |

La vuitena edició de la Volta a Menorca BTT va quedar clausurada dissabte vespre amb el lliurament de trofeus que es va fer durant la festa de cloenda que va tenir lloc a l'Sport Bike Center.

La Penya Ciclista Ciutadella, organitzadora de l'esdeveniment, va lliurar els trofeus als participants més veterans, que enguany han estat l'anglès Richard Johnson i la ciutadellenca Catalina Casasnovas, nascuts el 1945 i el 1963, respectivament.

Per altra banda es va premiar l'equip més nombrós que ha pres part en la prova, el barceloní Ekipo, amb 26 participants; així com al col·lectiu menorquí amb més ciclistes, el Bike Birra.

L'obsequi al biker que ha vingut de més lluny per participar a la Volta ha estat per a Kenneth Burton, arribat des del Regne Unit, i també va ser guardonat el grup femení de les "Walkíries".

Des de la Penya Ciclista Ciutadella es va obsequiar a Infotelecom pel seu treball amb la pàgina web de l'entitat, i a Sport Bike Center. També es va reconèixer la col·laboració de diversos propietaris de finques que han contribuït cedint el pas dels ciclistes, com ara Jaume Rotger, Biel Seguí i Carles Pons.

Com no, també van rebre un agraïment les "vaques", els ciclistes més experimentats que col·laboren amb l'organització com a guies i responsables durant les etapes.

Igualment, hi va haver també un detall per als voluntaris que ajuden tant, així com als principals patrocinadors i demés entitats i persones que aporten perquè tot surti bé. En aquest cas, l'obsequi va ser una litografia commemorativa feta per Paca Florit. A l'acte de cloenda que acomiadava la prova fins el 2014 hi van assistir el batlle i la regidora d'Esports de Sant Lluís, Cristóbal Coll i Carmen Reynés, així com un portaveu de la Caixa.

Lo más visto