Síguenos F Y T I T R

Un viatge a la infància de Jesús

Uns 150 alumnes del Col·legi Sant Josep de Maó van protagonitzar una nova edició del betlem vivent, que va rebre la visita de centenars de persones que van reviure diferents escenes de la vida de Crist

| Maó |

Més d'un centenar d'alumnes del Col·legi Sant Josep de Maó van escenificar ahir el gran betlem vivent que, tradicionalment des de fa 31 anys, organitza el centre ubicat en el Cós de Gràcia, i que novament va atreure centenars de visitants.

Ja hi havia un bon número de persones que estaven fent cua quan, a les 18 hores, es van obrir les portes de l'escola. Des d'aquell moment, i durant les més de dues hores que van durar les visites, el degoteig de gent va ser constant i força nombrós.

El betlem d'enguany s'ha dedicat als temps d'infància de Jesús. S'ha comptat amb la participació d'uns 150 alumnes d'entre 3 i 16 anys, i ha estat fruit de la col·laboració desinteressada de tota la comunitat educativa del col·legi, des dels alumnes fins a l'associació de pares, passant per les germanes i pels professors, entre les quals hi destaca la mestra d'Educació Plàstica, Rocío Fernández, que s'ha encarregat de renovar part dels decorats.

El betlem consta d'una dotzena d'escenes que pretenen destacar l'autèntic missatge del Nadal cristià, a través dels fillets, els autèntics protagonistes d'aquest muntatge que no cerca res més que el manteniment d'aquesta tradició.

Entre les escenes representades hi havia el palau d'Herodes, la fugida a Egipte, el taller de Natzaret, l'empadronament, l'Anunciació als pastors, l'arribada dels Reis d'Orient o el mercat. També, com no, el Naixement, protagonitzat per joves de diverses edats i que va comptar amb la participació de diversos nadons per representar la figura de Jesús.

Lo más visto