Síguenos F Y T I T R

Nota de condol del PP de Menorca per la mort de Tirso Pons

El PP de Menorca vol manifestar el seu sentiment de dolor per la mort de l'expresident del Consell Insular de Menorca Tirso Pons. Vol traslladar el seu condol a la família, amics i companys del partit socialista per la pèrdua d'una persona de gran rellevància dins la vida social i política de Menorca.

Tirso Pons, fundador del Moviment Socialista Balear, precedent del PSIB-PSOE, ha estat sempre una persona avançada al seu temps; defensor de la democràcia i la llibertat, va jugar un paper fonamental en la creació i consolidació del Consell Insular de Menorca, ens que va presidir amb dignitat i criteri i que li comportà el respecte de tota la societat menorquina.

Avui volem recordar la figura humana, protectora, intel·ligent i integradora d'un home que ha defensat els interessos de Menorca durant tots els anys de la seva carrera com a polític i persona. Un home de grans conviccions i de consens que va treballar per una societat en igualtat i sense exclusions i en la defensa d'una identitat pròpia de Menorca i Balears.

El PP de Menorca vol traslladar el seu respecte cap a la persona de Tirso Pons. Descansi en pau.

Lo más visto