Síguenos F Y T I T R

Aprenentatge interactiu a l'aula

El CEP de Menorca ha impulsat un projecte per millorar les competències lingüístiques en anglès dels alumnes amb l'ajut de voluntaris nadius

Exemple. Els alumnes tenen en els voluntaris l’eina més adequada per aprendre l’anglès més correcte - CEP

| Maó |

El Centre de Professorat de Menorca ha finalitzat amb èxit una iniciativa pilot que s'ha duit a terme durant el segon i el tercer trimestre del darrer curs escolar a deu centres educatius de l'Illa. Es tracte dels Grups Interactius, o Interactive Groups, una estratègia didàctica activa que pretén augmentar les competències lingüístiques dels alumnes, per aconseguir un millor coneixement de l'anglès. Un projecte que ha estat possible gràcies a la implicació d'un total de 35 voluntaris, membres de la comunitat britànica a Menorca que s'han bolcat amb la iniciativa.

Aquest projecte, que compta amb el vist-i-plau de l'Inspecció Educativa de la Conselleria d'Educació, consisteix en introduir la figura del voluntari nadiu dins les aules, des de P-5 fins a Secundària. Així, basant-se en l'aprenentatge dialògic, s'organitza la classe en diferents grups heterogenis, flexibles i tutoritzats sempre per un adult, ja sigui el mestre o el voluntari. D'aquesta manera s'aconsegueix una atenció més rica, atenent a la diversitat i utilitzant tots els recursos disponibles.


Lea la noticia completa en nuestra edición impresa o en Kiosko y Más / Mynewsonline

Lo más visto