Síguenos F Y T I T R

Es Mercadal, un viatge al seu origen

El municipi del centre de l’Illa organitza cada dijous un gran mercat d’estiu, amb prop de 140 paradetes de tot tipus

Gran ambient. Dijous, els carrers des Mercadal s’ompliren - Gemma Andreu

| Es Mercadal |

Els dijous a la nit, Es Mercadal és sinònim de mercat. I ho és, amb majúscules. Amb 138 paradetes que omplen tot el Carrer Major, la Plaça Constitució, el Carrer Nou i la Plaça Pare Camps.

De les set a les onze de la nit, Es Mercadal fa honor, amb escreix, als seus orígens. I és que el poble es converteix en un gran mercat a l'aire lliure, on hi tenen cabuda tot tipus de productes, des d'agroalimentaris fins artesanals, oferint una gran oferta i una atractiva proposta tant per als residents com per als visitants.

Articles de pell, de bijuteria, obres artístiques, antiguitats, avarques, lluminàries de vidre, roba, joguines, articles de regal i moltes altres propostes són les que es poden trobar en aquest mercat d'estiu. Tampoc hi falten productes típics agroalimentaris, sobrassada, formatges, vins, mel, coques i pastes o melmelades, ni tampoc tot tipus de fruites i verdures, amb extenses parades amb productes arribats directament de la terra.

Aquest dijous, l'afluència de gent va ser important, fet que va proporcionar una gran dinamització social i comercial, no només als carrers del centre que acullen pròpiament el mercat, sinó a tot el municipi. En total hi ha 100 paradetes, i unes altres 38 que corresponen a diferents botigues del poble que també participen acostant al carrer els seus productes.

A més, la fira es completa amb diversos espais per a entitats, com ara l'Associació de Pares de Fillets amb Càncer de Balears (ASPANOB), la Creu Roja o el Museu de Matemàtiques.

La proposta es completa amb diferents actuacions musicals, per amenitzar la nit mercadalenca. Aquest dijous, els encarregats de posar la música van ser els Tres Nits Trio.

Lo más visto