Síguenos F Y T I T R

Multitudinari debut de Joan Mesquida Jazz Quartet

El Claustre del Seminari s'omplí de públic el dilluns en un atractiu concert jazzístic

Nit de jazz. Joan Mesquida acompanyat per Suso González, Guiem Pons, Lluís Gener i Pere Arguimbau - Paco Sturla

| Ciutadella |

El debut de Joan Mesquida Jazz Quartet causà expectació i va superar totes les previsions de Joventuts Musicals de Ciutadella en afluència de públic. El Claustre del Seminari s'omplí de tal manera que s'hagueren de tancar les portes per ajustar-se a l'aforament.

Públic resident i estranger acudí a la cita jazzística del dilluns a la nit, amb la presentació en públic del grup de jazz liderat pel clarinetista Joan Mesquida.

Va ser un concert amb sonoritats ben diferents i intimistes, on la formació de músics locals demostrà el domini i sintonia musical. Acompanyaren a Joan Mesquida el pianista Suso González, el contrabaix Lluís Gener, la bateria i percussió de Guiem Pons i la guitarra de Pere Arguimbau. El públic vibrà en la primera part amb temes de swing-jazz clàssic, mentre que a la segona part s'interpretà el repertori de jazz més modern i intimista. Els aplaudiments del públic van ser retornats pels músics amb un parell de bisos, el darrer tota una sorpresa: la versió jazzística de la cançó "Angie", dels Rolling Stones. El grup deixà empremta amb la seva actuació, que captivà un públic feliç d'escoltar música de nivell.

Lo más visto