Síguenos F Y T I T R

Sant Lluís clou amb èxit la celebració de Sant Lluïset

El municipi de Llevant va completar les seves festes menors amb una desfilada pel centre

Desfilada. Els participants anaven amb vestits típics. - Paco Sturla

| Sant Lluís |

Sant Lluís ha donat per acabades les seves festes patronals, amb una jornada dominical carregada d'actes, començant per la desfilada de cavalls i carruatges que va tenir lloc el matí, i que va omplir de gent el centre de la localitat.

El dia començava ben dematí, després que el dia anterior s'hagués celebrat la qualcada de Sant Lluïset i el seu corresponent jaleo. La primera activitat prevista era de tir al plat, al lloc de Binancolla, que va precedir la desfilada que es va fer, amb sortida i arribada a la Plaça Micoles, tot passant pel Cós, i els carrers Duc de Crillón, D'Allemand, Pere Tudurí i Lannion. Va ser un passeig força animat, amb un bon nombre de carros i cavalls, que van desfilar acompanyats de música i balls tradicionals, entre ells, els de la Colla Bastonera de Cardedeu. Una iniciativa que servia per donar valor a les tradicions (els participants anaven amb vestits tradicionals), i per substituir el jaleo d'ases.

La jornada es va completar amb el Ball del Vermut, el concurs de paelles i el dinar de germanor, jocs tradicionals i un campionat de tir amb fona.

Lo más visto