Síguenos F Y T I T R
Festes de Sant Joan 2014

La qualcada creix a 189 cavallers

Serà la quarta vegada amb més participants dels darrers 13 anys, però enfora encara dels 201 genets de l’any 2002

El lloc de Torretrencadeta va acollir ahir la darrera jornada d’inscripcions per participar a les festes | Josep Bagur Gomila

|

Fins a 189 cavallers formaran la qualcada de les festes de Sant Joan d'enguany. Una xifra important, tenint en compte que els dos darrers anys s'havia baixat al voltant dels 170 genets, i que des de 2002, només tres vegades s'havien superat els 190 cavallers.

El lloc de Torretrencadeta va acollir ahir la darrera jornada d'inscripcions per participar a les festes, després que al llarg de la setmana, els caixers pagesos, Miquel Bosch i Carlos Taltavull, el fabioler, Sebastià Salord, i el caixer senyor Borja Morgades en alguna ocasió, haguessin visitat tots els llocs de Ciutadella.

Així, ahir era el torn per als pagesos i missatges ciutadellencs que fan feina a llocs de fora terme, per als que treballen a finques propietat de ciutadellencs, i també per als pagesos jubilats.

En total seran 183 els cavallers que sortiran a la qualcada, repartits entre les tres tandes, i acompanyant els sis membres de la Junta de Caixers. Un nombre, 189, que passa a ser el quart més alt, després dels 192 cavallers que van sortir el 2011 i el 2003, i els 201 de 2002.

Lo más visto