Síguenos F Y T I T R

Ciutadella nomena als cavallers de Sant Antoni 2020

Imatge d’arxiu de la processó de l’any passat. | S.G.

|

L’Ajuntament de Ciutadella ja té la proposta dels regidors que han de participar com a cavallers per a la processó de Sant Antoni de l’any que ve i, de fet, té pensat aprovar-la al ple d’aquest dijous.

Els tres regidors que representaran a la Corporació municipal durant la processó cívico-religiosa dels Tres Tocs del pròxim 17 de gener, Fàtima Anglada Ametller (Unides Podem), Damià Moll Cardona (PSM) i Antònia Taltavull Fernández (PP).
La segona tinent de batle i responsable de l’àrea de Serveis d’Atenció a la Ciutadania, Servei de Mobilitat i Servei d’Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament, Fàtima Anglada, serà qui encapçalarà la processó i l’encarregada de portar la bandera.

Per altra banda, els cavallers suplents seran les regidores Sandra Molls Taltavull (PSOE), Maria Jesús Bagur Benejam (PSM) i Juana Maria Pons Torres (PP).

Tres Tocs
Com marca la tradició de la festa de Sant Antoni i commemoració de la Conquesta de Menorca, la processó finalitzarà amb els Tres Tocs a la coneguda com Plaça de les Palmeres i serà, aquesta vegada, la primera tinent de batle i regidora Noemí Camps Villalonga qui s’encarregarà d’executar-los, ja que és el membre més jove de l’actual Corporació. Tanmateix, aquesta no serà la seva primera vegada, ja que ja tingué aquesta responsabilitat durant la legislatura 2011-2015.

Lo más visto