Síguenos F Y T I T R
Esdeveniments escolars

L'AMPA de la Salle de Maó agraeix

Instantània dels alumnes bocabadats en un moment del conte contes

El CP La Salle de Maó celebrà la festa de la Immaculada el passat dissabte 8 de desembre

CP La Salle
Maó
El passat dissabte 8 de desembre, celebrarem en el Col·legi La Salle de Maó la Festa de la Immaculada, patrona del nostre col·legi, que va començar amb un berenar i va continuar amb diverses activitats i entreteniments per a totes les famílies així com una missa i l'entrega de premis del Concurs convocat a totes les aules amb motiu de la celebració.
La junta de l'AMPA, així com tots els pares i mares que hem col·laborat per a portar a terme aquesta festa, volem agrair públicament a les empreses que ens han oferit els seus serveis o els seus productes de manera gratuïta, ja que la seva col·laboració ha estat més que significativa en el resultat final de la festa.
Moltes gràcies a Pou Nou (vestir de Menorca), a Motos Climent, a la Llibreria Biosfera, a la Coca-Cola i a Partabis (Sand­wiches&Delicatessen), així com a tots aquells que d'una manera o altra ens han atès per portar endavant aquest esdeveniment. I com no, gràcies també a tots els que vinguéreu a participar i compartir en família un dia tan fantàstic.
Fins a la pròxima!

Lo más visto