Síguenos F Y T I T R

Una magnífica Eva Pons canta per al Club de Jubilats

| Alaior |

El passat diumenge dia 21 en el Club de Jubilats d'Alaior va tenir lloc un atractiu concert a càrrec de la cantant i autora alaiorenca Eva Pons, molt coneguda i admirada pels nostres ciutadans i que va comptar amb una audiència (unes dues-centes persones) que omplí l'aforament del local.

Eva Pons va estar magnífica en les seves interpretacions mostrant, una vegada més, una veu dolça, potent i acaronadora. Va demostrar la seva versatilitat, ja que va executar un repertori integrat per cançons menorquines, i alguna del Festival de la Cançó d'Alaior, essent una cantant que generalment, interpreta temes propis i en ocasions cançó d'autors internacionals.

La cantant, acompanyada en aquesta ocasió pels guitarristes Ignasi Comelles i Nico Guash, interpretà un repertori preparat adequadament. En diverses ocasions va demanar al públic que cantés amb ella les cançons que sabessin i així ho feren, ja que foren cançons populars molt conegudes per tothom i va ser molt aplaudida. Entre d'altres va interpretar "Menorca", "Són teus ullets", "Na Nena", "Xoroi", "Escolta es Vent", i com a cloenda del concert no va dubtar en demanar a alguns membres del club presents a la sala que sortissin a acompanyar-la per interpretar una peça molt especial, "L'Himne del Club de Jubilats d'Alaior", acabant el concert cantant tots junts el que s'ha fet cançó insígnia de la dinàmica entitat alaiorenca.

Lo más visto