Síguenos F Y T I T R

La música dels 80 es diu Jukebox Band Menorca

El grup promet una vetllada revival dels anys 80 i 90

|

El grup Jukebox Band Menorca tornarà aquest dissabte (23.30 hores) a la sala Jazzbah del port de Ciutadella. I ho farà, com sempre, amb el seu repertori de música dels anys 80 i principis dels 90, amb una vetllada que promet retornar els nostàlgics a l'època daurada del pop-rock nacional i internacional.
Queen, Madonna, Tequila, La Guardia o Loquillo són només alguns dels grups que la formació ciutadellenca rememora amb els seus espectacles, uns concerts que esdevenen una festa-homenatge a la música que va triomfar i que va marcar una època.

Jukebox Band, que ha recorregut tota l'Illa i que també ha duit la seva música a Mallorca, està integrat per Miquel Coll (guitarra i veus), Guillem Moll (guitarra i veus), Quique Soriano (baix i veus), Anna López (veus), Miquel Àngel Sastre (bateria) i Tiago Febrer (teclats), i aquest serà el seu retorn a Ciutadella després de mig any d'absència.


Proper concert

Després d'aquest concert, Jazzbah acollirà, el 5 de maig, una cita corresponent al Festival Internacional Menorca Jazz 2017. Serà amb la Post Party de Menorca Lindy Exchange, a partir de les dues de la matinada.

Lo más visto