Síguenos F Y T I T R
Navidad 2018

Cartes carregades d’il·lusió

Centenars de fillets lliuren als patges la correspondència adreçada als Reis d’Orient

Els patges van ser rebuts al Teatre Principal per moltes famílies, que esperaven el moment per poder lliurar-los les cartes amb les peticions dels més petits, perquè arribin a Ses Majestats d’Orient | Javier Coll

|

Amb el dia de Nadal i la visita del Pare Noel ja passada, és hora de rebre ja als patges i carters dels Reis d’Orient que, com cada any, visitaran l’Illa entre dia 5 i dia 6.

Els primers patges a passar per Menorca van ser els de Ciutadella, dissabte passat, i els següents van ser els que van visitar aquest dissabte capvespre els tres pobles de llevant, Maó, Es Castell i Sant Lluís.

Santlluïsers i maonesos van ser els primers a veure de prop als patges reials. Uns, els van rebre al amb un grup de cavallers de Sant Lluís, la Colla de Gegants del poble i la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior, per dirigir-se cap a la Sala Polivalent Albert Camus, on els fillets i filletes van lliurar les seves cartes.

A Maó, l’arribada dels patges va ser per Ses Moreres i, amb la música de la Xaranga de la Banda de Música, van arribar al Teatre Principal, on tot estava a punt perquè tothom pogués passar a lliurar la seva carta. Mentre, as Castell hi va haver la cavalcada de l’ambaixador reial pels carrers del poble. Havien arribat al Centre de Cultura.

Aquest dissabte, més rebudes

A Fornells, els patges arriben aquest dissabte, a les 12 hores, a la plaça de S’Algaret, i a Llucmaçanes ho faran a les 19 hores. A Sant Climent arribaran diumenge, a les 12 hores, i as Mercadal hi seran a les 20 hores (plaça Constitució). A la resta de pobles, la recepció serà dimarts dia 1. A Alaior, seran a l’Ajuntament a les 18.30 hores per anar a la plaça des Ramal; as Migjorn, desfilaran a partir de les 19 hores; i a Ferreries arribaran al Pla de l’Església a les 19.30.

Lo más visto