Síguenos F Y T I T R

El Casta, humor benèfic per als fillets d’Aspanob

L’humorista mallorquí torna a l’Illa per oferir el seu darrer espectacle en una gala solidària

PALMA. ESPECTACULOS. El nuevo espectáculo del cómico Agustín ¿El Casta ¿, al que se suma el personaje Agus Xin¿, homenajea a las féminas. MAS FOTOS EN EL DISCO DEL 26-03-2019 | JULIAN AGUIRRE

|

L’humorista mallorquí Agustín El Casta torna aquest divendres 10 a Menorca, i ho fa per col·laborar amb Aspanob, l’Associació de Pares amb Fillets Oncològics de Balears. Serà amb una gala benèfica a Ciutadella i amb el seu darrer espectacle, «Es cosa de mujeres».

La cita serà a partir de les 19 hores i a la Sala Multifuncional del Canal Salat, de Ciutadella, on el creador de personatges com l’alemany resident a Mallorca Klaus Kartoflen, el latin lover Lorenzo Llamas, o El Padrino, oferirà la seva darrera proposta escènica per a recaptar fons per a Aspanob.

«Es cosa de mujeres» és un espectacle de prop de dues hores que ve a ser la continuació de l’anterior titulat «Es cosa de hombres», i en el qual apareixen nous personatges com el xinès Agus Xin, o amb l’humorista vestit d’escocès. Tampoc falta Lorenzo Llamas, amb aventures del tardeo palmesà que ben segur ompliran la sala de rialles.

Agustín El Casta, que ha actuat diverses vegades a Menorca (al Teatre Principal de Maó, a la mateixa Multifuncional del municipi de ponent, o a Cala Corb, as Castell, l’estiu del 2016) torna després que, entre el 25 de desembre i l’1 de gener hagi fet l’especial de Nadal «8 apellidos mallorquines» a l’Auditòrium de Palma. Després d’actuar a Ciutadella, Agustín Martínez farà un descans abans de començar un nou curs al seu Cafè Teatre de Cala Gamba.

Entrades a la venda
Les entrades-donatiu tenen un preu de 24 euros i es poden comprar de forma anticipada a la Copisteria Clips, a Sa Llibreria Monte Toro des Mercadal, i a la botiga Juguettos de Ciutadella. També, a la mateixa sala polivalent una hora abans de l’inici de l’espectacle.

La gala servirà per a recaptar fons per a la continuïtat de diferents programes i pisos que té l’associació i que destina a les famílies amb fillets malalts de càncer.

Lo más visto