Síguenos F Y T I T R
Sant Joan 2023

Cau part del sostre de Can Simó a 20 dies de Sant Joan

La propietat assegura que «no hi haurà cap problema» i que s’hi podran fer els actes que estan previstos

L’edifici és a Santa Clara, al costat de l’antiga esglèsia de Sant Josep.

|

Can Simó, la casa del carrer de Santa Clara d’on sortirà el caixer senyor, Borja Saura, ha patit un contratemps, quan falten poc més de dues setmanes per a l’inici de les festes de Sant Joan. El sostre d’una part de la casa s’ha esfondrat, arran de les pluges de les darreres setmanes. Tot i açò, la propietat assegura que no afectarà al desenvolupament normal de la celebració i que tot estarà a punt per al Primer Toc de Fabiol.

El propietari de l’immoble, Laurent Morel, admetia el problema que ha afectat a una «cambra de la part més alta de la casa. Ha estat un tros petit i avui mateix ha quedat apuntalat i tapat».

«Ha vingut l’arquitecte i el constructor i ho han solucionat», de forma provisional, «fins que rebem la llicència d’obres que tenen sol·licitada des de fa cinc anys a l’Ajuntament de Ciutadella», lamenta Morel. En qualsevol cas, va assegurar que aquest imprevist «no suposarà cap problema» perquè es celebrin a Can Simó els actes protocol·laris, des del Primer Toc, fins a les begudes que ofereix el caixer noble als membres de la qualcada, al final de cada un dels dos dies de festa.

Lo más visto