Síguenos F Y T I T R

Cartas de los lectores

Lo que hay que ver

Leo estupefacto que la Sra. Gener afirma que "el PGOU permitía que ciertas industrias pudieran cambiar a uso comercial". Falso, a no ser que con lo de "ciertas" se refiera a ciertos amigos o familiares. Añade que "Son Quim era una industria de transformación agraria". Vaya empanada mental. En Son Quim hay una nave edificada con licencia de obras desde 1.971 y con licencia de apertura para el uso comercial desde 1974. Las interpretaciones que hace la Sra. Gener explican que en su día votase a favor de permutas como la de las ratas, o las del caso Nerer, o que apoyase también con su voto modificaciones del PGOU como la de la plaza de toros o la calle Degollador o convenios urbanísticos tan favorables como los del Canal Salat o de la voltadora (y no sigo para no cansar al lector). Tanta ineptitud explica la situación económica de nuestro Ayuntamiento, así como la situación judicial de tanto compañero. Y con semejante currículum exige dimisiones. Lo que hay que ver Maribel.

José Carretero Niembro
Ciutadella

-------------------------

Es nostre comerç

Darrerament han sortit a alguns mitjans de l'illa articles i escrits relacionats amb el comerç de Menorca. Opinions diverses fins i tot d'algun sindicat, en molts de cassos poc fonamentades i amb poc rigor. El primer que volem manifestar és que no es pot afirmar de forma genèrica que els productes que es poden trobar al comerç de Menorca son més cars que a les grans ciutats. Entenem que el que si tenen aquestes ciutats és una oferta més ampla, tant de productes com de preus. Diversitat difícil d'assolir per una petita illa com és Menorca. Igual de difícil d'assolir que per les petites i mitjanes ciutats de la península. És allò tant conegut de l'oferta i la demanda. I dins les limitacions i context que té el comerç a Menorca, segur que a la gent li podran semblar més o manco cars o barats alguns productes en relació a altres llocs. Aquí hi juga la llibertat que té la gent per escollir on fer les seves compres i la capacitat que tenen/tenim els comerciants de Menorca de captivar a clients, tant menorquins com visitants.Feta aquesta reflexió, creiem que seria bo que entre tots valorem i defensem els diferents sectors econòmics de l'illa, l'agrari, l'industrial i també per la seva vital importància en aquests temps, el sector serveis on hi trobam el comerç tradicional, que no ho oblidem, dóna vida als pobles, i més important encara, molts de llocs de feina.Ciutadella Antiga va néixer entre d'altres coses per defensar el petit comerç local i de proximitat, que permet la conjunció entre veïns, visitants i empresaris, conservant una ciutat vella ben viva, cercant iniciatives que ens permetin competir amb els grans magatzems i multinacionals. Iniciatives com la targeta client "Sempre Guanyes" que dóna un avantatge directe al client que realitza les seves compres al nostre entorn, amb gairebé 7000 usuaris, i que demostra la molt bona acceptació entre la població menorquina.

Seguirem defensant es nostre comerç, perquè és molt necessari.

JUNTA DIRECTIVA DE CIUTADELLA ANTIGA

-------------------------

Indiferència cap a la política

Un dels problemes transcendentals de la política ciutadellenca i espanyola actual es basa en l´absoluta falta de confiança i conexió entre representants i ciutadania. Aquest motiu crea una gran indiferència cap a la política per part de la gent. Com es de suposar, les persones que volen un canvi, a causa del "passotisme polític" es rebelen i creen un nou grup polític, que per cert, el meu poble, Ciutadella es capdevantera en crear partits; actualment en trobam 9 de partits polítics a Ciutadella; P.P-U.P.C.M.-C.C.P.-UPYD-U.C.M.-P.S.O.E.-P.S.M.-U.M.-E.U. El cicle vital de cada partit es molt diferent, ja que hi ha partits que neixen i moren, en un interval de 2 anys, i també trobam partits que mai moren, no moren per dos motius; perquè s´autoregeneren, o perquè els altres partits no li fan la competència, i no tenen adversaris, ja que són dolents.Hi ha molta obsessió en conquistar la " pultrona" ja que el qui té la "pultrona " obté el poder, però el poder de què? . A Ciutadella els polítics es barallen entre ells, i a causa d´açò, els qui surten perdent són els ciutadellencs. A Ciutadella es fa poca cosa.
Una de les qüestions que es poden plantejar, perquè un poble trii a la persona que vol com alcalde és fer llistes obertes. D´aquesta manera un que vota no votarà el partit sinó la persona. Què trobau? Esteis d´acord?

Dani Prats Florit
Ciutadella

Lo más visto