Síguenos F Y T I T R
Carta de los lectores

Consideracions sobre la LOMQE

|

Els membres del claustre de l'IES Joan Ramis i Ramis en exercici de les seves competències i funcions per vetllar pels aspectes pedagògics, creiem necessari fer públiques les següents consideracions sobre l'aplicació de la LOMQE el proper curs 2015-2016 i les repercussions en el nostre Projecte Educatiu de Centre.

1. El desplegament autonòmic de la llei s'ha fet molt tard i de manera precipitada la qual cosa ha dificultat, tot i l'exhaustiva feina dels òrgans competents, Comissió de Coordinació Pedagògica i Claustre, una planificació del curs vinent, que resulti adequada i coherent amb el que creim adient a nivell pedagògic.

2. Aquesta nova llei, que hauria d'abordar els problemes reals de l'educació, no contribueix a solucionar les necessitats de millora de la qualitat educativa al centre. Molt possiblement aquest gran fracàs es deu a la falta de diàleg amb la comunitat educativa.

És per açò que manifestam públicament la nostra preocupació per les probables repercussions negatives a nivell pedagògic que tindrà el desplegament d'aquesta llei el curs vinent i volem traslladar aquesta preocupació a la Conselleria d'Educació perquè prengui les mesures oportunes.

Aquest manifest ha estat aprovat per unanimitat en reunió extraordinària del claustre de professorat celebrada el dia 23 de juny de 2015.

Lo más visto