Síguenos F Y T I T R
Els peus en remull

Massa tard per a molts

|

És al·lucinant veure què poc han tardat alguns bancs per donar crèdit al nou Govern balear. El Santander ha concedit 100 milions per poder fer front a nòmines i pagaments a proveïdors.

Està molt bé. Però fa massa estona que feia falta la seva ajuda. La societat espanyola fa molts anys que està sense crèdit, i els bancs no han volgut, en cap moment, obrir l'aixeta. Per què aquest sectarisme? Per què a uns sí i a uns altres no? Em sembla molt bé i molt oportú que es donin crèdits al Govern, al Consell i als ajuntaments que ho precisin, perquè hi ha un sistema que mantenir.

Un sistema que, no cal oblidar, nodreix els bancs quan fa falta, amb injeccions multimilionàries. I no val l'excusa de què aquest Govern inspira més confiança. Què és primer, l'ou o la gallina? Si els bancs haguessin estat més "generosos" tal vegada no hi hauria tants drames socials com els que hi ha, tal vegada hi hauria més confiança. Però no, han esperat a tenir-ho tot ben enfonsat, han jugat a fer política per enfonsar un govern enemic. Em sembla que l'ajut arriba massa tard, ja hi ha massa gent, massa empreses que ho han perdut tot. Vergonya em faria!

Lo más visto