Síguenos F Y T I T R
Fets quotidians

Volem arrels

|

La identitat no tracta només de continguts, de tradicions o de maneres de pensar, sinó d'arrels. La primera fira gastronòmica ens ha semblat una recepta fascinant. Una acurada selecció de productes locals, aula de formació i d'activitats, tast i venda. La terra i els seus fruits tenen la capacitat d'activar la part emocional, una il·lusió que traspassa els sabors illencs, que fixa el record i que el converteix amb perdurable.

Al mateix temps, a Sant Lluís, es celebraven les I Trobades Mediterrànies Albert Camus. Reflexions que han ajuntat estudis literaris, art i filosofia. Conferències que han posat de manifest coneixements i rostres d'una diversitat excepcional. La identitat també és un procés de relació, de tracte i contacte, de teixir amb els altres. Qui no va poder gaudir-les en directe, que no se les perdi en el canal youtube.

Finalment, hem fotografiat el congrés de Prehistòria del Mediterrani Occidental. Els participants han compartit estudis del segon i primer mil·lenni aC., traslladat les investigacions realitzades durant els darrers anys, i potenciat la candidatura de la Menorca Talaiòtica.

Són exemples i són llavors que garanteixen l'entusiasme quotidià, un sentit que reclama un lloc preferent en la vida pública.

I va aparèixer el dilluns i, amb ell, la commoció d'observar dos trens turístics que passejaven alhora per Maó. Ciutat, no abarateixis el somni de la personalitat, o et donaràs per menyspreada a tu mateixa.

Lo más visto