Carrer dels Salvadors 14, barri del Raval, Barcelona. Maria Lluna Antúnez es trasllada a viure en un dels pisos i molt prest se n'adona que "el que més m'agrada de l'edifici on visc és la simpatia amb la que es tracten els veïns". Lluna Antúnez ha convertit els seus veïns, amb les seves històries i vida quotidiana, en els protagonistes del documental "Raval 14" que des de fa un parell de setmanes s'emet a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i a través d'internet a la pàgina http://raval14.blocs.xtvl.tv/.
"Raval 14" és una sèrie documental de 13 capítols dirigida per Antúnez i produïda per Un lloc un món qui acaba de donar fi a la seva darrera sèrie de ficció "Un ou de closca verda" realitzada a Menorca amb actors i actrius menorquins. "Per Un lloc, un món, habituada a altre tipus de produccions, "Raval 14" està sent tota una experiència", comenta el realitzador Miguel Bosch, "És un projecte molt distint als anteriors que hem fet, però, com sempre, hem intentat que predomini l'esperança i el positivisme. El Raval és un espai en el que passen coses boniques".
La Pepita, i la seva gata Patufa, l'Antonio, l'Almírez o la Bea, amb la seva gossa Muna, són persones normals amb vides normals, el que les distingeix és el fet de que guardin en una gran ciutat les maneres, i valors, d'antany que encara es conserven al poble. Lluna s'estranyà de que la gent la conegués pel carrer i la saludés, de que els botiguers sabessin el que volia... va ser així que càmera en mà es va seure a l'escala a filmar el que per a ella és el segon documental que dirigeix, el primer va ser "Amb qui parlo?". "Raval 14" posa en valor l'autenticitat d'un barri que arrossega encara una part negra del seu passat. Tot i la remodelació a que ha estat sotmès des de 1988, al barri continuen havent-hi circumstàncies adverses que són les que apareixen constantment als mitjans. Un lloc, un món i Antúnez mostren i demostren la bellesa que guarda el Raval, l'encant i els valors de la gent, tant la de tota la vida com gent vinguda d'altres països i cultures i l'estètica com a barri en el que contrasta el que està degradat amb el que està reformat, estètica que en el documental queda del tot realçada en una qualitat que dignifica el que és real.
Per aquest nou projecte, Un lloc, un món torna a comptar amb la col·laboració de Hui Chi Chiu, artista i actriu taiwanesa protagonista de "Vent maleit" i "Un ou de closca verda", que en aquesta ocasió ha realitzat els collages que s'intercalen en el documental per passar d'un personatge a l'altre. Per altra part, com no hi podia faltar, citar que la música ha anat a càrrec del gran Jordi Bonell.