Síguenos F Y T I T R

Joan Pons i dotze cançons especials

El baríton grava aquests dies una sèrie d’obres composades per Antoni Parera a partir de textos de Ponç Pons, Guillem Frontera i Ramon Llull, i acompanyat al piano per la seva filla Joana

El compositor Antoni Parera acompanya al baríton i a Joana Pons, en el que és el segon disc que graven junts | Javier Coll

El baríton ciutadellenc Joan Pons, torna a pujar aquests dies a l'escenari, encara que en aquesta ocasió, és per a l'enregistrament d'un nou disc. Ho fa, a més, acompanyat al piano per la seva filla Joana. Una ocasió especial per a la qual s'ha triat un espai també especial, el Teatre Principal de Maó.

Des de dimecres i fins a mitjan de la setmana que ve, al coliseu maonès s'hi estan gravant els temes que formaran aquest treball discogràfic. Concretament són dotze les cançons que inclourà. El disc s'estructura en dos cicles, un primer, titulat «Llums de tardor», a partir de textos del poeta mallorquí Guillem Frontera, i l'altre «Tríptic del vent», amb tres poemes del poeta alaiorenc Ponç Pons. I a més, hi haurà dos temes a partir de dos textos de Ramon Llull.

Totes les cançons han estat musicades pel compositor de Manacor, Antoni Parera, qui explica que cada una de les obres «s'ha composat pensant en Joan Pons, conec els seus registres expressius, el conec molt a fons i sé on té més rendiment».

[Lea la noticia completa en la edición impresa o en Kiosko y Más o My News]

Lo más visto