Síguenos F Y T I T R

El Llatzeret espera la ‘Simfònica’

A l’illa del port de Maó avancen les feines per acollir aquest dissabte l'actuació que oferirà l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears

Avancen les feines al Llatzeret, per acollir aquest dissabte el concert de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears

|

A l'illa del Llatzeret, al port de Maó, avancen les feines per acollir, aquest dissabte (21 hores), el concert que oferirà l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, una actuació per a la qual s'ha previst un aforament d'unes sis-centes persones, de les quals ja s'han repartit al voltant de tres-centes entrades.

Cal recordar que les entrades són gratuïtes, però l'adquisició a través de les oficines de Viatges Magon comporta un cost de 10 euros pels trasllats d'anada i tornada des del moll comercial de Maó amb els Yellow Catamarans, i la gestió.

Està previst que les embarcacions facin dos viatges per anar (el primer, a les 19.30 h) i dos per tornar (22.30 i 23 h), de manera que els que arribin en el primer, seran els primers a sortir de l'illot després del concert. Així, com apuntava aquest dimecres el director insular de Promoció Turística, Isaac Olives, uns i altres disposaran aproximadament d'una hora, abans o després, per visitar les històriques edificacions. A més, hi haurà servei de bar a l'antic hotel, on se serviran entrepans i begudes.

Amb aquest dispositiu, el públic podrà gaudir del concert de la Simfònica, sota la direcció de Pablo Mielgo, on interpretaran «Els esclaus feliços» de Juan Crisóstomo de Arriaga, i la «Simfonia del Nou Món» de Dvorak.

Lo más visto