Síguenos F Y T I T R

El Festival de Cinema s’expandeix

L’esdeveniment entorn al món del cinema es celebrarà del 16 al 21 de juliol amb projeccions a Ciutadella i també a Maó

El pintor ciutadellenc, Ivan Triay, que no va poder assistir a l’acte per motius professionals, és l’autor de la imatge d’enguany del Festival | Javier Coll

|

Ja queden poques setmanes per al tret de sortida de la tercera edició del Festival de Cinema de Menorca, un esdeveniment que tindrà lloc del 16 al 21 de juliol i que enguany creix cap al llevant insular, incorporant escenaris de Maó als ja habituals de Ciutadella, amb l'objectiu d'escampar l'esperit cinèfil a tota l'Illa.

El Festival s'inaugurarà dia 16 a Ciutadella, com és habitual, a la plaça de la Catedral. Allà es projectarà la pel·lícula «Grimsey», de Richard García i Raúl Portero, i els dies posteriors s'exhibiran un total de deu llargmetratges, a més dels 36 curtmetratges seleccionats d'entre els «prop de cinc-cents que s'han presentat a concurs», de països tan diversos com Islàndia, Iran o Cuba. Una xifra d'obres que, per la gran diversitat de procedències, indica que s'està assolint l'objectiu d'introduir l'Illa en el panorama mundial del cinema.

Lo más visto