Síguenos F Y T I T R

Neix el grup Tocats pel Teatre

Margarita Mestres és la presidenta de la nova companyia, que en certa manera continua el llegat de la Delfín Serra

Els integrants de Tocats pel Teatre per fer ‘Ca ses monges’ són els actors i actrius Margarita Mestres, Marga Orfila, Lina Pons, Martí Servera, Tóbal Caules, Xec Mesquida, Joan Salord i Tolo Genestar; l’apuntador Joan Vivó, la regidora Nina Moll i el director Toni Pedrol | Tocats pel Teatre

|

Tocats pel Teatre, que fa referència al fet que són persones que després d?haver fet teatre tenien el desig de tornar-hi (perquè havien quedat «tocats pel teatre»), és el nom de la nova companyia que ha començat a caminar a Ciutadella.

La majoria dels seus components havien participat darrerament amb la companyia José Delfín Serra i ara, en certa manera recollint el mestratge de José Serra i Magdalena Gonyalons, ja retirats, han volgut continuar la seva tasca teatral a través d?una nova entitat, que tindrà estatuts i NIF propi, i amb Margarita Mestres com a presidenta.

Preparant ?Ca ses monges?

La gestació de Tocats pel Teatre havia començat mig any abans i, una volta aclarida la part més burocràtica, ja van posar-se en marxa per mirar d?estrenar la que serà la seva primera obra d?aquesta nova etapa: «Ca ses monges», escrita pel mallorquí Xesc Forteza.

Per dur a bon port aquesta obra, que estrenaran els dies 22, 23 i 24 de març propers al Teatre de Ciutadella (Calós), com a actors i actrius hi seran Margarita Mestres, Marga Orfila, Lina Pons, Martí Servera, Tóbal Caules, Xec Mesquida, Joan Salord i Tolo Genestar. Comptant amb Joan Vivó com a apuntador, Nina Moll de regidora, Xec Mesquida amb els decorats i Toni Pedrol fent de director.

Lo más visto