Síguenos F Y T I T R
Pandemia de coronavirus

Kevin Coll, un toc personal i en pla per a l’‘Escolta es vent’

Versión de la canción menorquina "ESCOLTA ES VENT", de los compositores Jose Luis Ortega Monasterio y Tòfol Mus, interpretada por Kevin Coll | Youtube: Kevin Coll

|

Kevin Coll acaba de presentar la seva versió més personal d’«Escolta es vent», una cançó que sempre ha admirat i que ara s’ha convertit, en realitat, en el primer tema que interpreta en menorquí.

Plenament recuperat de l’afectació del coronavirus, el cantant menorquí, resident a València, ha convertit l’enyorança que sent de la família i de la seva terra en un nou projecte. «No estava planificat, però amb tantes hores a casa i amb la família enfora, m’he posat música menorquina i vaig pensar que havia de fer qualque cosa».

L’elecció va ser fàcil, una cançó, «Escolta es vent» de José Luis Ortega Monasterio i Tòfol Mus, tot un himne a Menorca. «És una cançó que m’agrada molt i tenc molts records de quan era petit, la meva mare sempre ha escoltat molt na Joana Pons», rememora l’artista.

Coll presenta la versió en un vídeo a Youtube, amb arranjaments de Kevin Martínez i acompanyat de fotografies de Menorca, de la germana del cantant, Maria Cristina Coll. «Tenia clar que li volia donar un toc personal, amb molt de respecte i estima, i sembla que ha agradat», apunta el ciutadellenc, tot desitjant que la seva proposta agradi a Mus. A més, aquest tema esdevé una nova fita per a ell. «No havia cantat mai en menorquí, tots els meus discs i els concerts els faig en castellà».

Coll apareix al vídeo sobre instantànies de Menorca.

Lo más visto