Síguenos F Y T I T R

Pirrozi i De León clausuren la 53a Temporada d’Òpera de Maó

Els acompanyarà l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, dirigida en aquesta ocasió per Christopher Franklin

La soprano Anna Pirozzi.

| Maó |

Aquest dissabte (20 hores) es clausura la 53a Temporada d’Òpera  al Teatre Principal de Maó amb una gala lírica en la qual podrem gaudir de dues veus que despunten en el panorama internacional, la soprano Anna Pirozzi i el tenor Jorge de León. Els acompanyarà l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, dirigida en aquesta ocasió per Christopher Franklin amb un programa dedicat als compositors més destacats de la segona meitat del segle XIX i la primera del XX.

La primera part de la gala lírica serà un homenatge a l’obra de Giacomo Puccini, continuant amb la commemoració del segon centenari de la seva mort que ja es va iniciar amb «La Bohème» d’aquest estiu. La segona part del recital es dedicarà a un altre dels grans de l’òpera, Giuseppe Verdi, i als principals representants del Verisme, el moviment que va revolucionar l’òpera al segle XX, Pietro Mascagni, Ruggero Leoncavallo i Umberto Giordano.

Pirozzi és la soprano dramàtica italiana més reconeguda de la seva generació i el canari De León és un tenor habitual dels grans teatres d’òpera.

Lo más visto