Síguenos F Y T I T R
Sant Antoni 2016

Els escoltes, pregoners per Sant Bartomeu

L’Agrupament Escolta de Sant Bartomeu serà l’encarregat de pronunciar el pregó d’enguany de les festes patronals de Ferreries

Alguns dels escoltes, ahir al saló de plens de l’Ajuntament de Ferreries | Josep Bagur Gomila

|

L'Agrupament Escolta de Sant Bartomeu serà l'encarregat de pronunciar el pregó d'enguany de les festes patronals de Ferreries. Així es va anunciar en l'acte celebrat aquest diumenge vespre al Consistori ferrerienc.

El saló de plens de l'Ajuntament va acollir l'acte que es celebra cada any per Sant Antoni, en el qual s'anuncia el pregoner de les festes, així com també els membres de la junta de caixers de les festes de Sant Bartomeu. Abans, però, es va presentar el nombre 25 de la públicació dels Premis Literaris Francesc d'Albranca 2015.


Junta de Caixers

La corporació municipal va anunciar que les festes patronals d'enguany les presidirà la junta formada per Joan Mir Arguimbau (fabioler), Òscar Sales (caixer sobreposat), Josep Bosch Truyol (caixer pagès), Pedró Martí Marquès (caixer casat), Vicenç Coll (caixer batle) i Joan Tutzó (caixer capellà). Així mateix, en aquesta vetllada es ret homenatge als cavallers que fa 25 anys que surten a la qualcada. En aquest cas el reconeixement ha estat per a Josep Bosch Truyol.

Lo más visto