Síguenos F Y T I T R
Sant Joan 2016

Foc i Fum Gran

Drets: Esteve Mercadal, José Juaneda, Xavier Florit, Antoni Pedrol, Martí Servera, Andreu Genestar, Sílvia Bosch i Antoni Piris. Asseguts: Pere Domingo, la directora Maribel Silvent i Paqui Florit. Els fillets són Joan Juaneda (amb la carota), Xavier i Marc Florit, Joan Taltavull, Jordi León i Josep Juaneda | Sílvia Bosch

|

Amb cares noves i molta il·lusió, el «Foc i Fum Gran» està a punt per a escenificar-se. Un equip de persones de tota edat assaja d'ençà fa dos mesos per a l'estrena, que tindrà lloc aquest dissabte, a les 17 hores, a la plaça Sant Antoni per a les persones majors del municipi. Quasi ja fa una dècada que aquesta obra l'organitzen l'Ajuntament i el Geriàtric Municipal per donar gust als més grans, amb la implicació de dues persones: Toni Piris i Paqui Florit.

Es tracta d'una síntesi del «Foc i Fum» original, on es representen les escenes més conegudes i populars durant més d'una hora. Els actors actuen a l'escenari i canten en playback les parts musicades.


Nova directora

Maribel Silvent, professora de les Aules de Teatre del Cercle Artístic, dirigeix per primera vegada el «Foc i Fum Gran», una experiència que qualifica «d'inoblidable». La directora compta amb l'ajuda de Toni Piris com apuntador. Entre l'elenc d'actors, Paqui Florit Huguet, és la cara veterana en el paper de Francisca. Hi ha altres estrenes com la d'Antoni Pedrol en el paper de l'amo en Joan, Martí Servera com a Rafel, Andreu Genestar com a Bartomeu i Pere Domingo en el simpàtic paper de Carrelet.

Les altres aportacions són les de Sílvia Bosch com na Maria i el jovenet Joan Juaneda com a Perico. La curiositat són els dos guàrdia civils, José Juaneda Mascaró i Xavier Florit Huguet. A més hi ha la participació d'Esteve Mercadal Barceló com a fabioler i un grupet de fillets amb els germans Xavier i Marc Florit Moll, Joan Taltavull Juaneda, Jordi León Bosch i Josep Juaneda Juaneda. L'equip compta amb la col·laboració de Miriam Pedrol Moreno com a maquilladora.

L'assaig general del «Foc i Fum Gran» tindrà lloc aquest divendres, a les 21 hores, al Centre Social Sa Nostra del Camí de Maó, on hi podran assistir els membres del Club Democràtic de Jubilats i Pensionistes, en agraïment per haver deixat a l'equip l'espai per als assajos. El grup que forma part del «Foc i Fum Gran» està encantat de poder representar l'obra enguany, amb algunes sopreses i escenes que emocionaran i faran riure el públic.

Lo más visto