Síguenos F Y T I T R

El club de golf de Son Parc acull un torneig a favor d'ASPANOB

La X Competición Benéfica Honda-Masones tindrà lloc el proper dissabte, dia 29, amb l'objectiu de recaptar fons per als fillets malalts de càncer

Acte. Juanjo Pons (Consell), Paola Ferroni (Golf Son Parc), Joana Torres (ASPANOB) i Richard Martin (Club Masones) - Cris

| Ciutadella |

El Club de Golf Son Parc i Golf Son Parc Menorca, juntament amb el Club de Masones i Autos Gregal de Maó, tornen a organitzar la X Competición Benéfica Honda-Masones que es celebrarà el proper dissabte, dia 29. El torneig es jugarà sota la modalitat Stableford Individual amb sortides simultànies a les 9.30 hores.

Hi haurà 3 categories per a cavallers i una categoria única de dames i super sèniors per als majors de 70 anys.

Els premis de les categories seran primer, segon i tercer pels cavallers, i primer i segon només per a les dames i super sèniors, a més dels guardons especials pels diferents forats.

El lliurament de premis està previst cap a les 14.30 hores, llavors es vendran paperetes per a la rifa. El preu de les paperetes és de 5 euros la tira, cada una amb 5 números. Segons informa Paola Ferroni, directora del Golf Son Parc i vicepresidenta del Club Son Parc, tothom que es vulgui inscriure en el torneig ho pot fer enviant un mail a info@golfsonparc.com. Segons avançà ahir, ja hi ha una trentena de persones apuntades.

El preu d'inscripció per als jugadors visitants és de 25 euros, més Green Fee i inclou refrescos al camp, tapes durant el lliurament de premis, més l'entrega d'una bossa de benvinguda.

El mateix dia, damunt les 13 hores, els fillets i filletes presents podran provar de jugar a golf en el camp de pràctiques, així com podran jugar al "putting green" on s'organitzarà una petita competició entre ells.

Segons Ferroni, enguany tot el recaptat serà lliurat a l'Associació de Pares de Nens amb Càncer de Balears (ASPANOB). No obstant, per tots aquells que no els vengui bé participar en el torneig, però vulguin ser solidaris i col·laborar amb ASPANOB, segons informa Ferroni, podran fer una donació al Golf Son Parc o parlar amb Colin Corke o Richard Martin, del Club de Masones, enviant un mail a menormar@yahoo.co.uk.

La presentació de la nova edició del campionat comptà ahir amb la presència del conseller Juanjo Pons, Paola Ferroni i la representant d'ASPANOB a Menorcs, Joana Torres. També hi va ser present Richard Martin, del Club de Masones, com a entitat que col·labora en l'organització. Entre les inscripcions i la rifa els organitzadors esperen recaptar el màxim a benefici de l'associació.

Joana Torres, en nom del col·lectiu, expressà l'agraïment a les entitats organitzadores per solidaritzar-se amb la causa de les famílies que tenen fillets amb la malaltia del càncer. Des de l'organització es va fer una crida a la participació generosa de tots per a la causa.

Lo más visto