Síguenos F Y T I T R

Estiu d’il·lusions

Nou fillets sahrauís arriben a l’Illa per passar les «Vacances en pau»

Els fillets han arribat a Menorca a les 8.50 hores, després d'haver viatjat des de Tindouf a Mallorca durant la matinada. | Javier Coll

|

Ja són a Menorca els nou fillets sahrauís que participen al programa «Vacances en pau» i que passaran l'estiu amb famílies menorquines. Van arribar aquest dimecres dematí, en un vol procedent de Palma, després d'haver-hi arribat de matinada des de Tindouf, Algèria.

Les famílies i els membres de l'Associació d'Amics del Poble Sahrauí de Menorca esperaven els joves a l'aeroport. Allà es van retrobar els que ja havien vingut altres anys, i els que venen per primera vegada van tenir el primer contacte amb les famílies.

Ara comencen dos mesos diferents per a ells, allunyats de les altes temperatures dels camps de refugiats i amb experiències noves. La mar, que alguns no han vist mai, és sempre una de les majors il·lusions d'aquests fillets.

A falta de concretar el dia de la recepció que es farà al Consell, la propera trobada de famílies i fillets serà dia 12, a l'Aquacenter de Cala en Blanes, on passaran un dia de diversió.

Lo más visto