Síguenos F Y T I T R

Els escoltes escampen amb esperança la Llum de la Pau

200 fillets dels Agrupaments de l’Illa aposten per una societat millor

La flama arribada des de Betlem transmet el sentiment de pau als Escoltes de Menorca | Gemma Andreu

|

La família escolta ha il·luminat Menorca amb la Llum de la Pau, transmetent un missatge clar d'esperança cap a un món millor i sense injustícies, en què tothom tengui dret a gaudir d'una vida plena i de pau.

Poc després de les 17 hores arribava a la parròquia de Santa Eulàlia d'Alaior una comitiva d'uns dos-cents joves dels diferents Agrupaments Escoltes de l'Illa, que participaren als actes de la Llum de la Pau, una iniciativa sorgida del moviment scout austríac i que des de 2001 es fa a Menorca.

A l'arribada a l'exterior del temple, els joves anaren penjant en un cartell missatges del què és per a ells la Llum de la Pau. «Vida», «acompanyament», «símbol de pau» o «camí» són algunes de les definicions que compartiren els joves.
Ja a l'interior del temple es van projectar audiovisuals sobre el significat de la Llum de la Pau, es cantaren algunes cançons i es va repartir la llum perquè cada jove escolta l'escampi per l'Illa.

La Llum de la Pau arribava a Menorca després que una expedició menorquina, encapçalada pel cap de l'Agrupament de Santa Eulàlia d'Alaior, Carlos López, la recollís a Terol la flama provinent de Betlem.

Lo más visto